Καθρέπτες διακοσμητικοί

Διαθέτουμε καθρέπτες για χρηστική και διακοσμητική χρήση για κατοικίες και επαγγελματικούς χώρους. Εκτός από τους λευκούς καθρέπτες υπάρχουν και οι έγχρωμοι , οι πεπαλαιωμένοι (αντικε) και οι σατινέ.

Επίσης με την τοποθέτηση χρωματιστής μεμβράνης ανάμεσα σε έναν λευκό καθρέπτη και ένα λευκό τζάμι δημιουργούμε έναν χρωματιστό καθρέπτη ασφαλείας μέσα από μια μεγάλη γκάμα διαφορετικών χρωμάτων.

  • ΕΧΓΡΩΜΟΙ ΚΑΘΡΕΠΤΕΣ
  • ΣΑΤΙΝΕ ΚΑΘΡΕΠΤΕΣ: Είναι οικολογικοί καθρέπτες που στη μια τους πλευρά έχουν υποστεί επεξεργασία φθορίωσης. Παρουσιάζουν όμορφη μεταλλική εμφάνιση και είναι ανθεκτικοί στη διάβρωση. Διαθέσιμοι σε clear, bronze και fume.
  • ΠΕΠΑΛΑΙΩΜΕΝΟΙ (ΑΝΤΙΚΕ): Η εμφάνιση των αντίκε καθρεπτών είναι αποτέλεσμα τεχνικής οξείδωσης των κοινών καθρεπτών. Έχουν εμφάνιση "χαλασμένου" από τα χρόνια καθρέπτη και αυτό δίνει ένα αποτέλεσμα διακόσμησης ανάλογα φυσικά και το χώρο που θέλουμε να τους τοποθετήσουμε.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εργοστάσιο - Έκθεση

Περιφερειακή Οδός

Μεγαλόπολη - ΤΚ 22200

Αρκαδία - Ελλάδα

Τηλ. +30  27910 25525

e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Καλαμάτα 6909 258646

 

Γραφείο Αθήνας

Ζαλοκώστα 44 & Λεωφ.Κηφισίας

Χαλάνδρι - ΤΚ 15922

Τηλ. +30  211 106 9391

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…