Αυτόματες Ανοιγόμενες Πόρτες

Απευθυνόμενοι σε εμάς , με την εμπειρία και την τεχνογνωσία που έχουμε μπορούμε να σας βρούμε λύση για κάθε χώρο και για κάθε εξειδικευμένη και ιδιαίτερη απαίτηση που έχετε στην πρόσβαση σας σε κτήρια , αίθουσες , δωμάτια κλπ.

Όταν λοιπόν έχουμε μικρό χώρο πρόσβασης χωρίς το απαραίτητο πλάτος για την κατασκευή και τοποθέτηση μιας αυτόματης συρόμενης υαλοθύρας τότε μπορούμε σαν ενδεδειγμένη λύση να σας προτείνουμε την ανοιγμένη αυτόματη πόρτα.

Διαθέτει φωτοκύτταρα ασφαλείας για την προστασία του κοινού από το θυρόφυλλο τη στιγμή της κίνησης του για απόλυτη ασφάλεια , εντελώς αθόρυβη λειτουργία , εξελιγμένο μικροεπεξεργαστή ο οποίος κοντρολάρει όλες τις δραστηριότητες της πόρτας σε πραγματικό χρόνο και ένας αποκωδικοποιητής ανιχνεύει συνεχώς όλες τις γωνιές της θέσης της πόρτας.

Με έναν ενσωματωμένο επιλογέα κάνουμε την εναλλαγή των λειτουργιών (αυτόματη , χειροκίνητη , νυχτερινή , ανοιχτή).

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εργοστάσιο - Έκθεση

Περιφερειακή Οδός

Μεγαλόπολη - ΤΚ 22200

Αρκαδία - Ελλάδα

Τηλ. +30  27910 25525

e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Καλαμάτα 6909 258646

 

Γραφείο Αθήνας

Ζαλοκώστα 44 & Λεωφ.Κηφισίας

Χαλάνδρι - ΤΚ 15922

Τηλ. +30  211 106 9391

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…