Διαχωριστικά

Η εσωτερική διαμόρφωση ενός χώρου είτε πρόκειται για κατοικία είτε για επαγγελματικό χώρο παίζει σημαντικό ρολό στην χρηστικότητα και την αισθητική του. Πολλές φορες είναι απαραίτητο να χωρίσουμε κάποιους χώρους όχι με τοίχο αλλά με γυαλί το οποίο προσδίδει διάφορα πλεονεκτήματα στη γενικότερη εικόνα του χώρου εξασφαλίζοντας υψηλή αισθητική.

Το γυαλί μπορεί να είναι απλό μονολιθικό γυαλί , να είναι SECURIT ασφαλείας (θερμικά σκληρυμένο) , να είναι τριπλεξ πολυστρωματικό η να είναι και συνδυασμός των δυο , ακόμα και διπλό με εσωτερικές περσίδες. Σε μονολιθικό γυαλί μπορεί να είναι διάφανες λευκό , φυμε , μπρονζε , μπλε και σε αδιαφανές σατινέ , αμμοβολή , μαύρο κ.α.

Μπορούμε επίσης να επιλέξουμε από μια μεγάλη ποικιλία χρωμάτων σε τριπλεξ χρωματιστό υαλοπίνακα όπως επίσης να τυπώσουμε το θέμα της αρέσκειας σας με ψηφιακή εκτύπωση ανάμεσα στα κρύσταλλα χωρίς να αλλοιώνεται το θέμα με το χρόνο και τη χρήση.

Οι τρόποι στήριξης των υαλοπινάκων:

  • Με πλαίσιο αλουμινίου περιμετρικά 40χ50mm που δίνει τη δυνατότητα κατασκευής μεγάλων ενιαίων ανοιγμάτων χωρίς ενδιάμεσο σκελετό αλουμινίου.
  • Με ειδικά στηρίγματα χωρίς πλαίσιο.
  • Με σκελετό αλουμινίου , επιλογή μονού η διπλού υαλοπίνακα και ενδιάμεσα χωρίσματα.
  • Με σύστημα ανάρτησης υαλοπινάκων με σημειακή στήριξη ( planar ).
  • Σε οποιοιδήποτε άλλη κατασκευή έχει υπολογιστεί εφαρμογή υαλοπίνακα.

Τα εξαρτήματα ( μεντεσέδες , πόμολα , planar) μπορούν να είναι φυσική ανοδειωση , απομίμηση inox ) και τα αλουμίνια σε ότι χρώμα θέλουμε όπως και σε απομίμηση ξύλου.

Οι πόρτες μπορούν να είναι ανοιγμένες η συρόμενες με ενδοδαπέδιους μηχανισμούς η ειδικούς ανοξείδωτους οδηγούς.

Τα γυάλινα διαχωριστικά προσφέρουν φως, λειτουργικότηταασφάλεια και υψηλή αισθητική.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εργοστάσιο - Έκθεση

Περιφερειακή Οδός

Μεγαλόπολη - ΤΚ 22200

Αρκαδία - Ελλάδα

Τηλ. +30  27910 25525

e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Καλαμάτα 6909 258646

 

Γραφείο Αθήνας

Ζαλοκώστα 44 & Λεωφ.Κηφισίας

Χαλάνδρι - ΤΚ 15922

Τηλ. +30  211 106 9391

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…